Skip to content
Politică

Europarlamentar român, critici la adresa Guvernului Ponta IV

Luni seara, în cadrul Plenului Parlamentului, a fost votat Guvernul Ponta IV.

În acest context europarlamentarul care până sâmbătă a fost membru PMP, Cristian Preda, a adus o serie de critici la adresa noului Guvern.

Astfel, în cadrul unui interviu acordat RFI, Cristian Preda transmite că au fost îndepărtați oameni din Guvern care aveau un aer priceput, pentru a pune niște oameni care ridică mâna în Parlament.

„Au fost îndepărtaţi unii care aveau aerul ăsta mai priceput, mai tehnocratic, cum se zice la noi, pentru a pune nişte anonimi, nişte oameni care ridică mâna în Parlament.”, transmite Cristian Preda.

Totodată, europarlamentarul român afirmă despre componența Guvernului că este una modestă, iar Ponta a construit un Guvern cu cvasi-necunoscuți.

„E modestă componenţa Guvernului, sunt foarte mulţi necunoscuţi şi cred că România e singura democraţie europeană în care pentru a depăşi o dificultate politică, e cazul premierului Ponta, construieşti un Guvern cu cvasi-necunoscuţi. În general, atunci când vrei să depăşeşti o problemă, alegi oameni cu mare forţă, deja cunoscuţi, care au probat faptul că sunt competenţi şi care pot să-ţi aducă rezultate bune în viitor”, mai precizează Preda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *