Skip to content
Politică

Europarlamentar român îl desființează pe ministrul Educației: „Ne face țara de râs”

Situaţia ridicolă pentru ministrul Educaţiei, Remus Pricopie. Prezent în Senegal la o reuniune francofonă, Pricopie s-a remarcat prin faptul că este singurul participant care nu vorbeşte limba franceză. Europarlamentarul Cristian Preda, prezent şi el la reuniune, susţine că ministrul a ajuns deja subiect de glumă printre participanţii la reuniune.

Într-o postare pe o reţea de socializare, europarlamentarul Cristian Preda îl critică dur pe ministrul educaţiei, Remus Pricopie, pentru prestaţia lamentabilă de la sumitt-ul francofoniei. Preda a dezvăluit că Pricopie a s-a făcut de râs după ce a încercat să vorbească cu preşedintele Senegalului, Macky Sall, în engleză.

”Pricopie ar trebui întrebat ce caută la Dakar! Se glumește deja pe seama lui, după ce i-a fost întors spatele când a început să vorbească în engleză cu președintele Senegalului. Am mulți prieteni în preajma lui Macky Sall și mi-e la fel de greu ca și lor să accept că numele României e făcut de râs de un Remus Pricopie”, a scris Preda.

Situaţia este cu atât mai ridicolă, cu cât în CV-ul său ministrul a scris că vorbeşte limba franceză la nivel experimentat.

Remus Pricopie i-a replicat lui Cristian Preda tot pe Facebook. Ministrul Educaţiei a postat o poză cu preşedintele Senegalului.

”Am citit cu surprindere, dezgust și dezamăgire frustrările pe care domnul Cristian Preda le revarsă în spațiul online, frustrări care, de această dată, mă vizeaza și pe mine. Este urât ceea ce face, cu atât mai mult cu cât ceea ce spune este fals!”, a replicat Pricopie.

Ministrul Educaţiei nu ar fi la prima gafă. Nu cu mult timp în urmă, acesta s-a făcut de râs după ce a confundat celebra lupoaică din legenda lui Romulus şi Remus cu o vulpe.

1 comentariu la “Europarlamentar român îl desființează pe ministrul Educației: „Ne face țara de râs”

  1. Intelectualul asta de ocazie numit Cristian Preda nu stiu sa fi avut vreo reactie vis-a-vis de sulaina ceanel sau aviara gripa. Semn ca e acelasi basist pe care il stim cu totii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *