Skip to content
Alegeri locale 2020 Politică

Europarlamentarul Cristian Bușoi: Românii trebuie să fie conștienți că au un cea mai puternică armă a democrației, votul

facebook.com

Într-o postare pe pagina sa de facebook, europarlamentarul liberal Cristian Bușoi anunță începutul campaniei electorale, încurajând cetățenii să meargă la vot, afirmând că acesta este „cea mai puternică armă a democrației.”

„Astăzi începe campania electorală. Românii vor veni pe 27 septembrie la urne pentru a-și vota aleșii locali, pe cei pe care îi consideră demni de încrederea lor.
În acest moment se pot observa diferențe considerabile în dezvoltarea orașelor. Există discrepanțe mari atât în dezvoltarea unor localități, cât și la nivelul calității vieții. Românii merită un trai mai bun, oriunde s-ar afla! Primarii, aleșii locali sunt direct responsabili de traficul de la ei din comună, de situația administrativă a școlilor, de calitatea aerului pe care oamenii îl respiră.

Vedem cum s-au dezvoltat Clujul, Oradea, Timișoara, acolo unde sunt administrații liberale și, în același timp, știm că Bucureștiul, Constanța sau Craiova sunt orașe care au ”pierdut” timpul.
Românii trebuie să fie conștienți că au un cea mai puternică armă a democrației, votul. Trebuie să îl folosească cu succes și să acorde încrederea persoanelor care au demonstrat că au viziune și pot face lucruri bune pentru oameni.
Le urez succes tuturor candidaților liberali! Avem obligația să dezvoltăm România și acest lucru trebuie să înceapă de la cel mai mic sat, până la cel mai mare oraș”
a conchis europarlamentarul.

Campania electorală pentru alegerile locale a început vineri şi se încheie pe 26 septembrie, ora 7.00. În premieră, campania va fi atipică şi se va desfăşura în anumite condiţii, în contextul pandemiei de SARS-CoV-2. Astfel, întrunirile şi evenimentele electorale care au loc în interior pot dura cel mult două ore şi la ele pot participa maximum 50 de persoane. Toţi participanţii sunt obligaţi să poarte mască de protecţie.

O şedinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a aprobat completarea unei hotărâri de Guvern privind starea de alertă în care au fost introduse mai multe reguli pentru campania electorală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *