Europarlamentarul Daniel Buda: Dezinformarea – amenințare la adresa stabilității societății noastre

foto: media.pnl.ro
Surs foto: media.pnl.ro

Europarlamentarul Daniel Buda a participat în calitate de speaker, la o dezbatere cu studenții Universității Ovidius din Constanța, organizat de Biroul de Legătură al Parlamentului European România.

”Dezinformarea și lipsa unor informații corecte au contribuit la creșterea curentelor și partidelor extremiste, care ne amenință viitorul societății! Trebuie să fim conștienți că istoria se repetă și în lipsa unor informații corecte riscăm să punem în pericol viitorul generației de mâine.

De asemenea, rata pro-Brexit cea mai mare s-a regăsit în zonele cu cele mai multe investiții făcute din fonduri europene. De ce? Pentru că factorii decidenți responsabili nu au comunicat în mod adecvat, iar dezinformarea și știrile false au contribuit la acest sentiment anti-european.

Apreciez evenimentele ca cel de astăzi, care ne reamintesc de puterea informației.
Îi felicit totodată pe studenți pentru interesul acordat dialogului cu noi și le urez mult succes în cariera pe care au ales-o!

Sper ca printr-un efort comun, să ne îndreptăm către o informare corectă, transparentă și responsabilă, esențială pentru funcționarea democrațiilor noastre și pentru protejarea valorilor fundamentale ale Uniunii Europene.” a declarat Daniel Buda, citat de media.pnl.ro.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL