Skip to content
Puterea Știrilor Video

Europarlamentarul Gheorghe Falcă ar implementa regulile din PE în Parlamentul României: Cine lipsește nu primește bani!

psnews.ro

Invitat la ”Puterea Știrilor”, europarlamentarul liberal Gheorghe Falcă, a declarat că regulile din Parlamentul European, care sancționează pecuniar absențele, ar trebui implementate și în Legislativul din România.

”În sistemul Parlamentului European, dacă lipsești nu primești bani, iar dacă nu votezi pierzi jumătate din salarizare. Acest lucru ar trebui implementat și în Parlamentul României. E un lucru normal, nu te prezinți, nu primești bani”, a precizat Gheorghe Falcă la ”Puterea Știrilor”.

Întrebat cum a fost trecerea de la funcția de primar al Aradului la cea de europarlamentar, Falcă a spus că a fost una ușoară, după 9 ani petrecuți la Bruxelles ca reprezentant al primarilor în Comitetul Regiunilor.

”Experiența mea de 9 ani de zile a contat foarte mult. Diferența e că acum stau mai multe zile la Bruxelles decât înainte. Înainte, când eram la Comitetul Regiunilor, aveam biroul la 100 de metri de Parlamentul European, acum am biroul în Parlamentul European”, a adăugat europarlamentarul liberal.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *