Skip to content
Europa Politică

Europarlamentarul Laurențiu Rebega: Pro România se dovedește a fi surpriza anului politic 2019

www.laurentiurebega.ro
" "

Rezultatul de aproape 10 la sută pe care Pro România îl va obține în alegerile europarlamentare, conform unui sondaj comandat de Parlamentul European și prezentat de PSNews, vine să confirme că partidul se dovedește a fi surpriza anului politic 2019, spune europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte Pro România și membru în Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni într-o declarație pentru PSNews.

Pentru noi nu este o surpriză, având în vedere credibilitatea de care se bucură președintele Victor Ponta, și echipa de renume pe care a construit-o. Victor Ponta vine în fața alegătorilor cu performanțele unui Guvern pe care multă lume îl regretă, așa încât nu e de mirare că foarte mulți români vor vota Pro România. Pro România este un concept nou în politica românească și o direcție de acțiune pe care ne-am asumat-o, prin care toate activitățile și programele noastre au un singur scop: să slujească dezvoltării României!”, a mai spus europarlamentarul Pro România.

Rebega crede Pro România răspunde dorinței românilor de a avea politicieni patrioți și profesioniști: ”Românii s-au săturat de declarații pompoase la televizor și de promisiuni găunoase și lipsite de realism. Și noi asta oferim: o echipă de profesioniști care acționează Pro România, care știu și vor să facă ceva constructiv pentru țara lor. Oamenii pot să compare acum echipa pe care o propunem noi cu ce oferă alte partide sau cu Guvernul care face greșeli impardonabile, iar rezultatul acestei comparații este favorabil pentru Pro România”, a mai declarat europarlamentarul român pentru PSNews.

Nu ne vom opri la 10 la sută. Deocamdată suntem al treilea partid din România, dar Pro România are potențial de a fi unul din primele două formațiuni politice, iar viitorul va dovedi acest lucru. Mai important ca orice însă este ca acest curent de gândire și de acțiune Pro România să devină majoritar în societatea românească, pentru că e nevoie de efortul nostru al tuturor pentru a repune România pe drumul cel bun”, a concluzionat europarlamentarul Laurențiu Rebega.

 

Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *