Skip to content
Opinii & Analize

Europarlamentarul Laurențiu Rebega: Să fim cu toții PRO România!

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte PRO România și membru în Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, a transmis astăzi un mesaj cu ocazia Zilei de 1 Decembrie:

”Dragi români!

Azi este sărbătoarea națională a României! O sărbătoare care ne găsește mai dezbinați ca oricând în ultimii 70 de ani. Au fost situații comparabile doar la rebeliunea legionară și la instaurarea comunismului. De fiecare dată, au urmat vremuri amare pentru toți, indiferent din ce tabără au făcut parte.

Nu vreau să fie o premoniție. Dar, ca să avem siguranța viitorului, trebuie să construim solidaritatea prezentului. Lucrurile care ne despart sunt puține și minore. Lucrurile care ne apropie sunt cele multe și fundamentale. Cu toții ne dorim pace și prosperitate. Cu toții ne dorim o societate echilibrată și echitabilă, cu legi juste, care să se aplice corect și nepărtinitor. Cu toții ne dorim demnitate și responsabilitate. Cu toții ne dorim ca viitorul copiilor noștri să fie aici, în țară, și nu aiurea în lume.

Stă în puterea noastră să găsim drumul comun. Stă în puterea noastră să ne eliberăm de teamă, de servitute și de complexe. România poate fi un pilon de stabilitate al Europei și, ca în visele înaintașilor, un loc binecuvântat în această lume.

Haideți să dăm la o parte, de astăzi, invidia și ipocrizia, gândurile meschine și egoismul. De-a lungul istoriei am văzut că numai momentele de unire ne-au adus putere și prosperitate. Să fim, cu toții, PRO România!

Acum, când intrăm în al doilea secol al României Mari, urez tuturor românilor, oriunde s-ar afla, sănătate, putere, bucurie și, nu în ultimul rând, UNIRE – în cuget și simțiri!

Trăiască România! La Mulți Ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *