Skip to content
Societate

Europarlamentarul liberal Siegfried Mureşan lansează acuzaţii dure la adresa PSD

psnews.ro

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan atrate atenţia că PSD neagă pericolul pandemiei de COVID-19, iar prin aceste manipulări pune în pericol sănătatea oamenilor. El le solicită socialiștilor europeni, familia politică europeană din care face parte PSD, să se delimiteze și să condamne aceste manipulări.

Toată lumea civilizată și toate democrațiile europene se luptă cot la cot pentru a combate pandemia de COVID-19.

" "
" "

⛔️ PSD, în schimb, se comportă ca o trompetă a propagandei ruse și minimizează pericolul virusului, în încercarea de a mai câștiga puțin capital politic.

⛔️ Numai în țările nedemocratice vedem politicieni care neagă pericolul virusului fiindcă nu sunt capabili să-l combată.

⛔️ Numai liderii nedemocratici pun în pericol sănătatea și siguranța oamenilor doar pentru a rămâne la putere.

❗️ PSD neagă pericolul pandemiei de COVID-19, iar prin aceste manipulări pune în pericol sănătatea oamenilor. Cer…

Publicată de Siegfried Muresan pe Marţi, 30 iunie 2020

⛔️ Am văzut acest comportament la PSD în mai multe rânduri și cel mai bine am văzut acest lucru la protestele pașnice în 10 august 2018. Îl vedem din nou acum când dezinformează românii diminuând pericolul virusului.

Este clar că vom putea trata această boală doar atât timp cât numărul de cazuri este ținut în frâu, așa cum s-a întâmplat în România. În momentul în care numărul de cazuri explodează, așa cum s-a întâmplat în multe alte țări, nu vor mai putea fi tratați toți bolnavii, iar pierderile de vieți se vor multiplica.

⛔️ Negând evidența și dezinformând oamenii, PSD arată că este unul dintre principalii adversari ai românilor în lupta cu pandemia de COVID-19.

Partidul Socialiștilor Europeni, familia politică europeană din care face parte PSD, trebuie să se delimiteze și să condamne aceste manipulări care pun în pericol viața oamenilor. Comportamentul PSD este în total dezacord cu principiile și valorile pe care trebuie să le respecte un partid politic ce se pretinde european„, scrie Mureşan pe Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *