Skip to content
Politică

Europarlamentarul Maria Grapini: Rezoluția împotriva României va fi la fel de dură ca declarațiile lui Iohannis! EXCLUSIV

opiniatimisoarei.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, referindu-se la acuzaţiile lansate la adresa sa de Liviu Dragnea, că “acest infractor, Dragnea, care s-a cocoţat în fruntea statului, progresează semnificativ în domeniul fake news”.

În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura marți cu europarlamentarul Maria Grapini pentru a o întreba dacă imaginea României nu are de suferit în urma unor astfel de declarații și dispute politice. Concret, eurodeputatul a evidențiat că este o greșeală majoră pentru orice președinte să facă astfel de remarci despre oricine înainte de pronunțarea instituțiilor judiciare, iar această ieșire a fost în contrast cu prestația lui Klaus Iohannis de la Strasbourg în care a prezentat viziunea sa despre Europa.

Mai mult, Maria Grapini a atras atenția ca nu cumva ieșirea lui Iohannis de astăzi să fie un semnal că România va fi sancționată prin rezoluție săptămâna viitoare în Parlamentul European.

CITIȚI AICI INTERVIUL INTEGRAL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *