Skip to content
Politică

Europarlamentarul Mircea Diaconu dă cărțile pe față: Eram peste tot vinovatul României

Invitat în emisiunea Puterea Știrilor, europarlamentarul independent Mircea Diaconu ne-a povestit, printre altele, care au fost motivele pentru care a ales să vrea să reprezinte România la Bruxelles:

Eu am ajuns eurodeputat din aproape în aproape, cauza fiind alta și ținta fiind alta. Ținta a fost scandalurile de aici, atacurile asupra mea, procesele, faptul că dintr-o dată eram vinovatul României și chiar eram pe listele acelea de MCV care se duceau pe la Parlamentul European și eram la capitolul Corupție Parlamentară și mă supăra lucrul ăsta înfiorător și voiam să ajung în punctul în care se judecă o faptă, vreo vinovăție, vreo sancțiune asupra mea. Nu era niciuna! Și totuși, eram peste tot vinovatul României. Am vrut să fiu o listă pentru că nu aveam altă cale de atac decât asta. Să intru pe liste, să fiu eu atacat și apoi să se hotărască prin Justiție dacă da sau dacă nu. Acesta a fost motivul. 

În altă ordine de idei, chestionat în legătură cu viitorul său politic, Mircea Diaconu a spus clar că este determinat să continue să se implice politic cu aceeași voință și energie ca până acum:

Vreau să muncesc mai departe. Nu am zis că mă retrag. Din nimic nu mă retrag. Voi pleda în continuare pentru lucrurile în care cred. Făceam același lucru și pe vremea lui Ceaușescu, spuneam aceleași lucruri, scriam articole, aveam întâlniri cu studenții. Îmi doresc azi la fel de mult pentru România ca și atunci.” a mai spus fostul actor de cinema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *