Skip to content
Politică

Europarlamentarul Rareș Bogdan a fost votat președinte al PNL Diaspora. Filiala, o adevărată locomotivă în alegerea lui Iohannis la Palatul Cotroceni

Inquam Photos/George Calin

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a fost votat preşedinte al filialei PNL Diaspora, marți, în ședința Biroului Executiv al PNL. Informația a fost confirmată pentru PS News de liberalul Rareș Bogdan. În cursa pentru funcţia de președinte al PNL Diaspora au fost și Robert Sighiartău şi Dan Vîlceanu.

Rareș Bogdan este europarlamentar PNL începând cu anul 2019. Este membru în Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne, Comisia specială privind ingerințele externe în toate procesele democratice din cadrul Uniunii Europene, inclusiv privind dezinformarea și în Delegația pentru relațiile cu Statele Unite.

După ce a activat în televiziune, în 2019 s-a înscris în Partidul Național Liberal (PNL) și a fost pus cap de listă între candidații la alegerile europarlamentare din 2019. A absolvit Școala Generală Lucian Blaga, Liceul Teoretic Petru Maior, apoi Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. A început să lucreze în presă în 2004, ca fondator al cotidianului Ziua de Cluj și a devenit asociat cu postul de televiziune Realitatea TV. A devenit popular prin crearea și realizarea emisiunii „Jocuri de putere”.

 

1 comentariu la “Europarlamentarul Rareș Bogdan a fost votat președinte al PNL Diaspora. Filiala, o adevărată locomotivă în alegerea lui Iohannis la Palatul Cotroceni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *