Europarlamentarul Victor Negrescu: Am respins prin votul meu scandalul şi extremismul

Sursă foto: Facebook / Victor Negrescu

Europarlamentarul Victor Negrescu a votat, duminică, la o secţie din municipiul Sebeş, pentru „schimbul de generaţii în politică” şi pentru „o Românie reprezentată cu profesionalism la nivel european”.

„Am votat pentru o Românie reprezentată cu profesionalism la nivel european. Am respins prin votul meu scandalul şi extremismul. Totodată, am votat pe plan local pentru schimbul de generaţii în politică, pentru oameni noi de bună-credinţă, care pot să facă mai mult pentru Alba, mai bine pentru oameni. Am votat împotriva tarifelor judeţene ridicate la apă şi gunoi şi a taxelor mari aplicate în judeţul Alba”, a declarat social-democratul Victor Negrescu, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

În acelaşi comunicat de presă, europarlamentarul Victor Negrescu, chestor al Parlamentului European, a făcut apel la decenţă după ce, pe reţelele sociale, persoane apropiate de PNL Alba, potrivit acestuia, ar fi lansat informaţii false şi atacuri la adresa reprezentanţilor PSD Alba.

Victor Negrescu este coordonatorul organizaţiei Alba a PSD. AGERPRES/ (AS – autor: Marinela Brumar, editor: Karina Olteanu, editor online: Anda Badea)

Vezi prezenţa la vot LIVE pe pagina de internet a Autorităţii Electorale Permanente – https://prezenta.roaep.ro/

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: