Skip to content
Dâmbovița Știri locale

Europol, după ce tavanul de la o secţie de poliţie din Dâmboviţa s-a prăbuşit din senin: România lucrului bine făcut

Facebook

„În curând vom fi nevoiți să intrăm în serviciu echipați cu căști de protecție pentru șantier”, spune Europol după ce tavanul secției de Poliţie din Orașului Pucioasa, județul Dâmbovița s-a prăbușit din senin.

Sindicaliștii de la Europol au lansat un semnal de alarmă asupra pericolului la care sunt expuşi agenţii inclusiv în birouri.  Un exemplu elocvent în acest dens vine din secţia de Poliţie a orașului Pucioasa, județul Dâmbovița, acolo unde tavanul s-a prăbușit efectiv în cursul nopții, fără ca anterior să fie evidențiate fisuri.

„Nu, nu este rezultatul unui cutremur, dacă asta vă întrebați, este sediul unei unități de poliție din România lucrului bine făcut. Și dacă până acum riscurile specifice profesiei nu ne erau de ajuns, în curând vom fi nevoiți să intrăm în serviciu echipați cu căști de protecție pentru șantier.

Acesta este biroul colegilor noștri de la investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, județul Dâmbovița, al cărui tavan s-a prăbușit efectiv în cursul nopții, fără ca anterior să fie evidențiate fisuri sau alte elemente care să atragă atenția cu privire la acest pericol.

Din fericire totul s-a întâmplat în afara orelor de program când niciun cetățean sau vreunul dintre colegii noștri nu se aflau în sediul unității de poliție, nefiind înregistrate victime”, scrie Europol pe pagina de socializare a instituţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *