Skip to content
Societate

Eveniment de prezentare a Centrului național de stocare a vaccinului COVID-19, la Institutul Cantacuzino

facebook

Vineri, 18 decembrie, de la ora 13.00, la sediul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” va fi organizat un eveniment de prezentare a Centrului național de stocare a vaccinului COVID-19, conform mapn.ro.

De asemenea, specialiști în domeniu vor susține declarații de presă.

Reprezentanții mass-media care doresc să participe la activitate sunt rugați să transmită până vineri, 18 decembrie, ora 9.00, pe adresa de e-mail [email protected], datele de identificare (numele și prenumele, denumirea instituției media, seria și numărul actului de identitate, numărul de telefon și adresa de e-mail), precum și numărul de înmatriculare al autovehiculelor.

Jurnaliștii vor fi așteptați vineri, 18 decembrie, între orele 12.00 și 12.30, la sediul Institutului (str. Bogdan Petriceicu Hasdeu nr. 10, sector 5).
Persoană de contact pentru detalii suplimentare: colonel Romeo Feraru, telefon 0724.221.837.

Din motive de securitate sanitară și pentru limitarea numărului de participanți la activitate, vă rugăm ca echipele să fie compuse din maxim doi reprezentanți pentru fiecare instituție media, iar transmisia live să fie realizată cu echipamente portabile (de tip rucsac).

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata activității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *