Skip to content
Politică

Eveniment de zile mari în Aula Academiei Române: Brad Parscale le-a pregătit românilor un moment care va rămâne în istorie VIDEO

CBS News

Şeful de campanie al lui Donald Trump, Brad Parscale, vine în România pe data de 21 martie pentru a participa la o conferinţă organizată în aceeași zi, de la ora 18:00, în Aula Academiei Române- ”Making political marketing great again”.

„În data de 21 martie 2019, domnul Brad Parscale, managerul de campanie al Preşedintelui Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump, va fi prezent la Bucureşti. Prilejul acestei vizite este reprezentat de participarea domnului Parscale la evenimentul «Make Political Marketing Great Again» care va avea loc la data menţionată mai sus, în cadrul Academiei Române“, se arată în descrierea evenimentului.

Totodată, în aceeași zi de la 21:00, Brad Pascal vine la Sinteza Zilei, emisiune prezentată de Mihai Gâdea la postul de televiziune Antena 3

 

Cine e Brad Parscale

În februarie 2018 preşedintele american Donald Trump l-a numit pe strategul politic Brad Parscale director al viitoarei sale campanii din 2020. Parscale e expert în materie de media digitală şi a jucat un rol esenţial pentru victoria lui Trump din 2016, potrivit Reuters. Mai mult, potrivit sursei citate, Brad Parscale este unul dintre oamenii de încredere ai familiei Trump.

„Brad este un talent incredibil şi a fost esenţial în succesul nostru în 2016. El are încrederea deplină a familiei şi este persoana ideală la conducerea campaniei“, declara Eric Trump.

”Brad Parscale, unul dintre cei mai influenți oameni ai momentului le-a pregătit românilor un moment care va rămâne în istorie”, potrivit unui filmulet de prezentare, pe care îl vuteți vizualiza mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *