Skip to content
Politică

Eveniment important! CCIR lansează programul SMART Start-up

CCIR

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a organizat, în parteneriat cu OTP Consulting Romania S.R.L. și Camera de Comerț și Industrie Prahova, un eveniment important, cu scopul de a lansa activitatea proiectului intitulat „SMART Start-up – Antreprenoriat inovativ și sustenabil în Sud Muntenia”.

Mai exact, într-un comunicat de presă remis redacției de știri PSnews.ro, CCIR informează că evenimentul a fost unul reușit, participând reprezentanţi ai beneficiarului și ai partenerilor din cadrul proiectului, reprezentanți ai unor instituţii publice locale, reprezentanți mass-media, precum și diferite persoane fizice interesate de activitatea propusă de CCIR.

De asemenea, obiectivul acestui proiect este unul menit să ajute mediul economic românesc. CCIR, alături de partenerii săi, urmăresc să dezvolte spiritul antreprenorial, dar și să stimuleze creșterea atât a numărului de locuri de muncă, precum și a afacerilor cu profil non-agricol în Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia.

Camera de Comerț și Industrie a României informează că proiectul își va atinge obiectivul prin pregătirea atât profesională cât și antreprenorială a 570 de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *