Skip to content
Politică

Eveniment important în PNL dedicat memoriei lui Mircea Ionescu Quintus EXCLUSIV DOCUMENT

voceabiz.ro

Un moment emoţionant pentru membrii Partidului Naţional Liberal se va petrece vineri, 3 august, la Palatul Parlamentului. Astfel, la un an de la trecerea în nefiinţă a lui Mircea Ionescu Quintus, soţia şi fiul acestuia invită liberalii la evenimentul de lansare a Asociaţiei ”Mircea Ionescu Quintus” dedicată memoriei fostului preşedinte PNL.

Asociaţia are scopul de a celebra valorile şi ideile pe care Mircea Ionescu Quintus şi-a sprijinit activitatea politică, promovând corectitudinea şi principiile liberale şi în numele cărora şi-a oferit toată puterea de muncă. În prezenţa dnei. Viorica Ionescu Quintus, preşedintele asociaţiei, invitaţii vor putea omagia memoria regretatului liberal.

La eveniment şi-au anunţat deja prezenţa lideri importanţi ai PNL, dar şi personalităţi marcante ale societăţii civile şi mass-media.

Mircea Ionescu Quintus s-a stins din viaţă la 15 septembrie 2017 şi a fost un important politician roman, fost deţinut politic şi a fost decorat cu mai multe ordine ale statului român de către preşedinţii Ion Iliescu, Traian Băsescu şi Klaus Iohannis.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *