Skip to content
Politică

Eveniment important pentru Adrian Năstase. Ce semnifică această zi pentru fostul premier

Astazi, 3 iulie, este o zi mare pentru fostul premier Adrian Nastase.

Acesta impreuna cu sotia sa Dana, aniversează 31 de ani de căsnicie. Fostul premier a scris pe blog că e o zi specială în care se gândește la bucuriile trăite în acești ani.

”31 iulie. Astazi, Dana si cu mine sărbătorim 31 de ani de căsnicie. Anii au trecut extraordinar de repede. Nu facem bilanturi. Ne bucurăm insă să-i avem, astăzi, pe Andrei si pe Mihnea alături de noi. Incet – incet, viata lor se separă, firesc, de a noastră. Noi ne bucurăm să fim sănătosi, să călătorim, să ne intâlnim cu prieteni, să mergem la Cornu si să ne ocupăm de gradină. Să citim. Pentru mine, e important să vă intâlnesc, zilnic, pe blog sau pe facebook. Privim – mai rar – emisiunile de la televizor, dezamăgiti de ceea ce ni se pare o involutie generală. Sau poate că suntem subiectivi.

E o zi specială insă si prefer să mă gândesc, astăzi, doar la bucuriile pe care Dana si cu mine le-am trăit impreună in acesti ani si să sărbătorim, cu băietii nostri si cu prietenele lor, ceea ce a fost si este istoria si viata unei familii.”, a scris fostul premier Adrian Năstase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *