Skip to content
Politică

Eveniment inedit: descoperă oportunitățile oferite de Republica Moldova în sfera IT FOTO

myconnector.ro

Pe 10 decembrie, în cadrul TechHub Bucharest va avea loc evenimentul Beyond Limits: Discover Moldova’s IT Opportunities, dedicat directorilor companiilor specializate în tehnologie și întreprinderilor creative, interesați în a explora tehnologia, inovația și creativitatea Republicii Moldova. 

Cei care doresc să afle totul despre oameni, tehnologie, costuri, grafica, design, animație și alte servicii creative, avantaje din punct de vedere al costurilor prin o singură taxă de 7% la  vânzare și IT Visa, vor avea posibilitatea să facă toate acestea în cadrul unui singur eveniment.

Republica Moldova este o stea în ascensiune în industria IT regională și globală. Momentul oportun pentru a face afaceri în domeniul IT cu Republica Moldova este acum.

La prezentare vor lua parte Chiril Gaburici, ministrul economiei și infrastructurii din Republica Moldova, Rodica Veberniuc, directorul general al Agenției de Investiții din Republica Moldova, Vitalie Tarlev , secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Alina Georgescu, manager (IDC), Răzvan Savu, consultant și analist (IDC)  și Alexandru Gozun, PWC Moldova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La finalul evenimentului, invitații sunt așteptați la socializare, timp în care vor putea savura din vinurile Moldovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *