Skip to content
Știri locale Timiș

Eveniment internațional la Timișoara: Promovarea inovațiilor în domeniul alimentar în șapte regiuni europene

Inquam Photos / Cornel Putan

Peste 30 de participanți din șapte țări europene – Irlanda, Marea Britanie, Finlanda, Estonia, Polonia, Grecia și România – se vor reuni la Timișoara, la o conferință pe tema inovațiilor în domeniul industriei alimentare, organizată de ADR Vest.

Proiectul internațional ”NICHE, Dezvoltarea de lanțuri valorice inovative în sectorul agroalimentar”a fost coordonat de ADR Vest și demarat în anul 2016, urmărind, în acest interval de timp, promovarea inovațiilor în sectorul alimentar în șapte regiuni europene.

Participanții vor discuta despre bunele practice din sectorul alimentar, despre modele de brand-uri regionale axate pe gastronomia și produsele locale, exemple de produse alimentare inovative, modele de afaceri în domeniu, etc.

Tot în cadrul acestui eveniment va fi prezentat și proiectul pilot ”Arome proprii” dezvoltat de ADR Vest pentru Regiunea Vest, proiect prin care sunt promovați producătorii din regiune și produsele alimentare ale acestora.

Conferința se va desfășura în data de 11 septembrie 2019, la Vox Technology Park (Calea Torontalului nr. 69, 300254, Timișoara), începând cu ora 08:30.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *