Skip to content
Politică

Ex-soția lui Dragnea, la DNA. Primele declarații în dosarul afacerilor din Brazilia

adevarul.ro

Marți au avut loc primele întâlniri cu procurorii pentru fosta soție a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana. Aceasta a fost audiată în calitate de martor în dosarul afacerilor din Brazilia.

De asemenea, însuși șeful PSD, Dragnea, e probabil să de declarații în dosarul care are în vedere cercetarea unor fapte de corupție. DNA a extins ancheta după dezvăluirile din urma Rise Project, procurorii sesizându-se din oficiu.

Citiți și: Bulgărele se rostogolește: DNA extinde ancheta în cazul afacerii Teldrum

La data de 10 iulie 2017, procurorii anticorupţie s-au sesizat din oficiu în legătură cu alte aspecte conţinute în investigaţia jurnalistică, publicată la data de 6 iulie 2017, existând indicii cu privire la săvârşirea unor infracţiuni asimilate corupţiei. În acest moment este începută urmărirea penală doar cu privire la faptă (in rem). Această etapă nu are caracterul formulării unor acuzaţii împotriva unei persoane, ci are doar semnificaţia instituirii cadrului procesual în care se pot strânge primele probe cu privire la o anumită faptă„, se arată într-un răspuns al Biroului de Informare şi Relaţii Publice al DNA pentru Agerpres.ro.

Citiți și: DNA investighează afacerea Teldrum încă din februarie 2016, inclusiv în Brazilia

Rămâne de văzut decursul anchetei și cine va mai fi chemat pentru audieri în acest dosar.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *