Skip to content
Politică

EXCLUSIV ACL se sufocă în Teleorman

Județul Teleorman este cunoscut drept „tărâmul tuturor posibilităților” sau județul în care prezența la vot este alcătuită majoritar din decedați.

Așa se face că PNL și PDL fac față cu greu mobilizării de proporții a PSD.

Liviu Dragnea, baronul de Teleorman, pare că și-a pus în mișcare toate mijloacele prin care candidatul PSD să ia un avânt uriaș.

Potrivit unor surse PNL, în Teleorman deja și-au făcut apariția autocarele, iar listele suplimentare încep ușor, ușor să se termine.

„Așa a fost mereu în Teleorman, nici acum nu e diferit (..) asta este”, a declarat pentru PSnews.ro un lider liberal, care spune că în fieful lui Dragnea, frauda este iminentă.

Urna mobilă pare una dintre armele cel mai des utilizate. Metoda de fraudă cu urna mobilă este una populară și destul de răspândită.

Iată cum funcționează, după cum ne-a dezvăluit un vicepreședinte al PNL:

Se înregistrează pe urna mobilă în casele cu bătrâni, în fiecare secție, între 4 și 6 voturi. Se dă ordin să se obțină cu urna mobilă, per secție, cel puțin trei voturi.

De exemplu, cu un număr de aproximativ 70 .000 de secții de vot, cu o medie de trei voturi per urnă mobilă, ar rezulta 210.000 de voturi furate.

ACL a făcut până la ora 14:00 aproximativ 14 plângeri și sesizări cu privire la nereguli sau fraude la vot.

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată pe 7 octombrie 2013.

Liviu Dragnea este acuzat de procurorii DNA ca ar fi pus la punct un sistem national de influenta prin care ar fi fraudat votul la referendumul din 29 iulie 2012 de demitere a presedintelui Traian Basescu. Potrivit procurorilor anticoruptie, Dragnea ar fi folosit zece metode pentru fraudarea votului, printre care votul multiplu, turismul electoral si falsificarea de semnaturi.

Scopul acestei actiuni ar fi fost obtinerea unei prezente de minimum 60% la votul de la referendum, care sa garanteze validarea acestuia.

1 comentariu la “EXCLUSIV ACL se sufocă în Teleorman

  1. Sa inteleg ca au beneficiat de furtul electoral si au uzat de metodele astea si parlamentarii PNL-isti care au castigat colegiile ca USL in acest judet mult hulit al lui Dragnea ? Adica asa au iesit parlamentari si Crin Antonescu si Marin Almajanu si care mai sunt pe acolo ??? Pai eu zic ca nu e bine, domnule turnator ! Ca inseamna ca Dragnea i-a facut pe astia parlamentari ! Si, zici tu, ca prin astfel de metode. Eu zic sa-l cerceteze si penrtu furtul de a-i face pe astia parlamentari, ca tot e el cercetat ca l-a vrut pe Antonescu presedinte. Sau avem de-a face in Teleorman cu un autodenunt PNL-ist ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *