Skip to content
Politică

EXCLUSIV A ajuns Antonescu o „eroare” în PNL?

Prezidentiabilul ACL Klaus Iohannis a mers marți în vizită în Teleorman, însă mitingul pentru susținerea acestuia nu a decurs conform planului, iar pe lângă acest aspect, fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a fost marele absent, deși este senator de Teleorman.

Contactat de echipa PSnews.ro și întrebat de ce Crin Antonescu nu a participat la eveniment, liderul PNL Teleorman, Marin Almăjanu ne-a transmis că nu l-a sunat pe Antonescu  și că a fost pur și simplu o eroare.

Marin Almăjan: Deci, eu unul nu l-am sunat. 

Reporter: Am înțeles. Deci a fost pur si simplu o eroare, nu neapărat rea intenție?

Marin Almăjanu: Da, exact.

Totodată, din cauza faptului că au primit autorizația prea târziu pentru ca mitingul să se desfășoare în fața Casei de Cultură, liberalii au fost nevoiți să-și susțină candidatul în curtea unei tipografii din oraş, în spatele unor blocuri, unde a fost improvizată o scenă şi unde erau  peste 1000 de persoane cu steaguri şi fluturaşi. 

3 comentarii la “EXCLUSIV A ajuns Antonescu o „eroare” în PNL?

  1. Distinsul–senator de TELEORMAN–nu prea poate merge in colegiu decat insotit–Si cum LIVIU DRAGNEA are alte prioritati–draga CRINUT -asteapta .

  2. Crin este singurul de ONOARE in PNL – si nu se poate implica in campania unuia care l-a tradat si i-a FURAT candidatura – – poate daca l-ar trage Crin cu targa, sau l-ar cara cu roaba ar ajunge si Klaus Werner PORTAR la Cotroceni- comform capacitatilor sale –
    dar mai mult nu-

    1. Doamna, eu chiar nu inteleg. Pai nu Crin al dumneavoastra l-a adus in PNL ??? Nu el l-a implantat prin vointa proprie in prima functie de sub el din partid. punandu-i partidul in palma ? Nu tot Crin a mutat partidul in PPE cu promisiunea acestora de a-i face sotia vicepresedinta, la cateva ore dupa, si nu inainte de inchiderea urnelor ? Despre ce onoare este vorba ??? Ca eu nu i-o reperez !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *