Skip to content
Politică

EXCLUSIV Arma partidelor pentru o potențială fraudare a voturilor în București

Este cunoscut faptul că una din metodele de fraudare la vot sunt listele suplimentare.

În Sectorul 1 al Capitalei listele suplimentare fac ravagii. Zeci de mii de cetățeni români cu drept de vot și care nu au domiciliul în București au votat deja în secțiile din Capitală.

Potrivit informațiilor noastre, până la ora 15.00 au votat, în cele 131 de secții din Sectorul 1 al Capitalei, aproximativ 13.000 de persoane, adică aproximativ 100 de persoane în fiecare secție. 

Valul mare de votanți din provincie care doresc să își exercite votul în Capitală este confirmat și de lipsa declarațiilor pe proprie răspundere pe care cei care doresc să voteze pe listele suplimentare trebuie să le completeze. În unele secții, spre exemplu la Liceul Jean Monnet, lipsesc cu desăvârșire de câteva ore, așa cum PSnews.ro a scris AICI.

Reporterii PSnews.ro au trecut pe la câteva secții de votare din Sectorul 1 pentru a vedea câte persoane care nu au domiciliul în București au votat în Capitală.

La ASE, spre exemplu, până la ora 13.00 au votat aproximativ 140 de persoane (două secții), în timp ce la Școala nr. 17, până la ora 14.00, votaseră deja pe listele suplimentare aproximativ 110 persoane (două secții).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *