Skip to content
Politică

EXCLUSIV Biroul Electoral Central confirmă programarea lui Meleșcanu pentru depunerea candidaturii

Cursa pentru Cotroceni devine din ce în ce mai încărcată, iar în acest context se fac pași importanți și se avansează în demersul de depunere a candidaturii șefului SIE, Teodor Meleșcanu. 

PSNews.ro a contactat Biroul Electoral Central pentru a afla dacă a fost făcută vreo programare pentru depunerea candidaturii lui Teodor Meleșcanu, iar secretariatul Biroului Electoral Central a confirmat că Teodor Meleșcanu are programare pentru depunerea candidaturii, pentru mâine, la ora 10.00. 

Se pare că au fost luate toate măsurile de precauție, astfel încât, dacă se întrunește numărul de semnături necesare, Teodor Meleșcanu să își poată depună candidatura. 

Tot azi, Mircea Dogaru, presedintelui Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, in Rezerva si in Retragere, a precizat in exclusivitate pentru PSNews.ro că au asigurări ca dacă se strâng cele 200.000 de semnaturi Teodor Meleșcanu va candida la președinție.

”Avem asigurări că dacă se strâng cele 200.000 de semnături, domnul Meleșcanu candidează”, a mai precizat Mircea Dogaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *