Skip to content
Politică

EXCLUSIV Cum îi obligă ACL pe aleșii locali să rămână în partid/ FOTO

" "

Conducerea ACL pare extrem de agitată cu privire la faptul că aleșii locali  ar putea să plece oricând la alte partide, motiv pentru care a stabilit o strategie internă în urmă căreia conducerea Alianței Creștin-Liberale a trimis o circulară internă în care se reiterează îndemnul aleșilor locali de a completa formularul de înscriere în PNL, respectiv PDL.

În respectiva circulară se vorbește și despre „strategia electorală a PSD prin care se urmărește demobilizarea militanților ACL”.

" "
" "

Tot din motive de „strategie”, candidatura lui Klaus Iohannis va fi depusă pe 20 septembrie, potrivit circularei trimise membrilor ACL.

Circulara internă este trimisă în contextul ordonanței de urgență  prin care aleșii locali sunt liberi să schimbe partidul din care fac parte fără a își pierde funcția pe care o dețin.

În urmă cu ceva timp,  PSnews prezenta dovada că PDL acceptă ordonanța lui Dragnea, înaintând demersuri pentru a stopa migrația în masă a pedeliștilor către partidul aflat la putere.

La PNL se fac aceleași demersuri, însă  presiunea și milităria cu care aleșilor locali li se ordonă să „jure că nu părăsesc partidul” în favoarea altor formațiuni politice, este mult mai intensă și cu o precizie nemțească, totul sub eticheta de „strategie politică”.

CIRCULARA INTERNĂ A ACL:

DECLARAȚII PRIMARI VICEPRIMARI, CONSILIERI LOCALI, CONSILIERI JUDETENI

CIRCULARA INTERNA nr.16. 15/09

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *