Skip to content
Politică

EXCLUSIV Candidează sau nu? Răspunsul lui Crin Antonescu pentru PSnews.ro

Așa-zisa revenire pe scena politică a lui Crin Antonescu a născut destul de multe controverse.

Fostul președinte al PNL are, atât în interiorul partidului cât și  în afara lui, mulți susținători, motiv pentru care, deși a afirmat clar și în repetate rânduri că nu va candida la alegerile prezidențiale din această toamnă, susținătorii lui Crin Antonescu au început demersuri pentru strângerea de semnături în vederea eventualei sale candidaturi ca independent.

Mircea Dogaru, președinte al sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, a declarat pentru PSnews.ro că există diverse ONG-uri care au strâns semnături pentru „independentul Antonescu Crin”.

”Eu știu că de vreo 10 zile se strâng semnături. Acum, Crin Antonescu a spus că nu mai candidează. Nu știu în ce măsură se va răzgândi”, a mai precizat Dogaru.

Crin Antonescu clarifică problema atât de intens dezbătută. Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a răspuns în exclusivitate pentru PSnews.ro cum stau de fapt lucrurile cu privire la candidatura sa.

„Nu am nici informații și nici intenții în acest sens.Categoric”, a răspuns Antonescu, întrebat de jurnaliștii PSnews.ro  dacă este dispus să revină în cursa pentru Președinție și dacă are informații cu privire la strângerea de semnături în acest sens.

Crin Antonescu a precizat că nu are nu știe nimic despre demersul privind strângerea de semnături pentru o eventuală candidatură ca independent a sa.

Trebuie precizat că marți, 23 septembrie, este ultima zi în care se pot depune candidaturile pentru alegerile prezidențiale din această toamnă.

Există în spațiul virtual nenumărate nemulțumiri cu privire la candidatul ACL Klaus Iohannis, în acest sens făcându-se petiții pentru revenirea lui Crin Antonescu în cursa pentru Președinție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *