Skip to content
Politică

EXCLUSIV Ce lider din vechiul PNL ar beneficia de pe urma apariției stenogramelor în care Tase Atanasiu ”îngroapă” PDL-ul

Sâmbătă, în presă, au apărut o serie de discuții și puncte de vedere asumate de Teodor Atanasiu care ar putea arunca în aer fuziunea PNL-PDL. Potrivit acestor stenograme, prezentate de un site apropiat de Ludovic Orban și patronat de un angajat al grupului PNL din Camera Deputaților, Cătălin Predoiu nu va fi niciodată premier al PNL, deși a fost nominalizat pentru această poziție în cadrul unui congres al liberalilor.

Surse de la vârful noului PNL ne-au precizat că ”scurgerea” în presă a acestor discuții ar fi ”opera” lui Ludovic Orban.

Citește și: EXCLUSIV Liderul Grupului Parlamentar PNL, Ludovic Orban, recompensează din bani publici un patron de presă

”Acum că respectivul site e deținut de cineva care e apropiat de Ludovic și dacă facem legătura cu faptul că are cârtițe în mai toate filialele (n.r.: referindu-se la Ludovic Orban), ne putem da seama cam cine ar fi fost în spatele apariției acestei discuții. Orban l-a angajat la grup (n.r.: grupul parlamentar PNL din Camera Deputaților) pe ala (n.r.: referindu-se la Ianoș Dumitru, cel care administrează firma ce deține respectivul site) și dă către ei ce îi convine. A dat și un interviu zilele trecute, nu ați văzut?

(…)  Orban și-a îndeplinit acum obiectivul: l-a distrus pe Tase (n.r.: referindu-se la Teodor Atanasiu). Dar vă asigur că lucrurile nu vor rămâne deloc așa”, a precizat un vicepreședinte PNL pentru PSnews.ro.

Citește și: EXCLUSIV Reacție dură de la vârful vechiului PDL după atacurile lui Atanasiu: ”Sunt mâhnit. Dacă eu aș face asemenea afirmații în fața copreședintelui meu…”

În culisele PNL este de notorietate războiul pe care Orban îl are cu Tase Atanasiu, dar și cu Marian Petrache. Practic, prin apariția acestor stenograme, Ludovic Orban, unul dintre cei mai aprigi contestari ai vechiului PDL, are de câștigat ca urmare a faptului că Atanasiu are acum de dat explicații cu privire la afirmațiile făcute. De asemenea, lovită este și Alina Gorghiu, cea care a participat la ședința unde Atanasiu tuna și fulgera la adresa PDL și a lui Cătălin Predoiu.

Acum rămâne de văzut cum va evolua situația din interiorul noului PNL, ce se va întâmpla cu Cătălin Predoiu, Teodor Atanasiu, dar și de ce nu și cu Ludovic Orban, cel care pare să fie suspectat de colegii săi de ”operațiuni” la comandă împotriva propriului partid.

1 comentariu la “EXCLUSIV Ce lider din vechiul PNL ar beneficia de pe urma apariției stenogramelor în care Tase Atanasiu ”îngroapă” PDL-ul

  1. Pai–ORBAN–care s-a zbatut si ragusit cel mai mult–coordonat de SRS–GUSA–BOGDAN–sa rupa USL–apoi, cantand cantonetele vesele intr-o vrajeala din campania electorala–s-a ales cu praful de pe toba , iar TATUCUL–inca joaca .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *