Skip to content
Politică

EXCLUSIV Ce mai scriu pe Facebook arestații la domiciliu. Astăzi, Mircea Roșca. FOTO de colecție

" "

În ultima perioadă, au fost puși în arest la domiciliu, după o perioadă mai lungă sau mai scurt de arest preventiv, o serie de parlamentari sau oameni de afaceri.
Elena Udrea, cea care a fost pusă ieri de judecători în arest la domiciliu și a primit interzis la Facebook. Totuși, la câteva ore după ce a fost eliberată din arestul preventiv, pe pagina de Facebook a fostei șefe PMP a apărut un scurt mesaj: ”Vă mulţumim! Echipa de comunicare.”
Miercuri a venit rândul deputatului liberal Mircea Roșca. Acesta a fost pus , în urmă cu câteva zile, în arest la domiciliu. Acesta a avut ieri prima intervenție pe Facebook. După ce unul din prietenii săi a postat o fotografie pe Facebook, în care era prezenți mai multe persoane, printre care și deputatul Mircea Roșca, acesta din urmă a reacționat printr-un comentariu: ”Nebunilor, pitiți imaginile astea. Se pare că radiațiile de la Cernobîl 85, își aratău efectele cu noi în 93….”.

rosca 93

" "
" "

 

foto: facebook

Deputatul PNL este cercetat pentru trafic de influență într-un dosar în care mai sunt vizați vărul acestuia, Adrian Rotilă, de asemenea în arest preventiv, dar și președintele PNL Azuga, Gabriel Popescu, aflat sub control judiciar, aceștia din urmă fiind acuzați de cumpărare de influență și dare de mită.

Potrivit DNA, în anul 2011, în calitate de vicepreședinte al organizației județene PNL Prahova, Mircea Roșca a pretins de la un denunțător suma de 20.000 euro pentru a-și exercita influența asupra lui Gabriel Popescu și asupra celorlalți membri ai Consiliului Local Azuga, pentru a înlesni dobândirea unor terenuri în localitate de către firma denunțătorului. Astfel, procurorii susțin că din această sumă Mircea Roșca a primit efectiv 5.000 euro, prin intermediul lui Popescu, iar 11.000 euro au fost folosiți în interesul formațiunii politice pe care o conducea la nivel județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *