Skip to content
Politică

EXCLUSIV Ce șanse îi dă un europarlamentar român lui Negoiță și cine i-ar putea lua fața

Edilul Sectorului 3, Robert Negoiță, și-a anunțat, marți, candidatura la președinția Partidului Social Democrat (PSD).

Printre cei care și-au mai anunțat, oficial, intrarea în cursa pentru șefia partidului se mai numără senatorul Șerban Nicolae și senatorul Daniel Savu.

Citește și: OFICIAL S-a anunțat o candidatură surpriză la șefia PSD

Citește și: EXCLUSIV Interviu cu Șerban Nicolae, candidat la șefia PSD: Un partid de stânga n-are cum să coboare sub 35%

Totodată, și președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că nu se dă în lături de la o candidatură la șefia partidului, însă nu a făcut încă anunțul.

Citește și: Liviu Dragnea, pus pe fapte mari. Planurile sale de reformare a PSD: „Trebuie să reapară meritocrația, să fie omul potrivit la locul potrivit”

În urma anunțului făcut de Robert Negoiță, europarlamentarul Cătălin Ivan a declarat în exclusivitate pentru PSnews.ro că „orice candidatură este binevenită”, iar „dacă se simte pregătit ar fi păcat să nu o facă”.

Cu toate acestea, însă, europarlamentarul Cătălin Ivan este de părere că cele mai mari șanse la președinția partidului le are șeful interimar al PSD, Liviu Dragnea.

„Orice candidatură este binevenită. Este vorba despre competiția internă în partid, de democrația internă. Dacă se simte pregătit, dacă crede că are susținerea colegilor, cum să nu? Ar fi păcat să n-o facă. 

Nu știu ce șanse are, n-am vorbit cu Robert în ultimul timp, dar probabil că cele mai mari șanse le are, în acest moment, Liviu Dragnea, cu condiția să candideze. Dacă ar candida, prima șansă ar avea-o, cu siguranță, președintele interimar pentru că în ultimele luni de zile a fost prin aproape toate organizațiile în țară, a ocupat funcții de conducere foarte mult timp. Nu cred că la un Congres organizat așa din scurt, în două – trei săptămâni, poate cineva să recupereze și să aibă șanse reale”, a declarat Cătălin Ivan pentru PSnews.ro.

 

1 comentariu la “EXCLUSIV Ce șanse îi dă un europarlamentar român lui Negoiță și cine i-ar putea lua fața

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *