Skip to content
Politică

EXCLUSIV Ce se întâmplă cu candidatura lui Meleșcanu. Ce spune cel care a strâns semnăturile

Colonelul Mircea Dogaru, presedintelui Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, in Rezerva si in Retragere, a precizat astăzi, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că cel mai probabil, în cursul zilei de marți șeful SIE, Teodor Meleșcanu, se va lansa în cursa pentru Cotroceni, urmând să își depună cele 200.000 de semnături la BEC.

Mircea Dogaru este cel care a transmis o solicitare „în atenția președintilor de federații sindicale, sindicate, asociații, uniuni, fundații din CNSC” în care le-a cerut să colaboreze la strângerea de semnături pentru intrarea directorului SIE în cursa pentru Cotroceni.

Vezi și: Dovada că s-au strâns semnături pentru Teodor Meleșcanu – FOTO 

”Noi am primit oferta să strângem semnături pentru Gheorghe Funar, apoi pentru domnul Ghișe ca independent. În momentul în care se strâng semnăturile, domnul Meleșcanu își va anunța candidatura. Semnăturile sunt strânse în toată țara, ele trebuie aduse și centralizate la București, verificate și îndosariate”, a precizat Mircea Dogaru pentru PSnews.ro.

”Avem asigurări că dacă se strâng cele 200.000 de semnături, domnul Meleșcanu candidează”, a mai precizat Mircea Dogaru.

”Semnăturile sunt pe drum. Suntem împreună cu domnul Meleșcanu. Eu cred că s-au strâns. O să le centralizăm, o să le verificăm. Noi apreciem că s-au strâns. Avem o înțelegere cu domnul Meleșcanu că dacă se strâng semnăturile, dumnealui o să candideze”, a explicat și domnul Dan Hazaparu, președintele Fundației Română de Democrație prin Drept. Acesta l-a ajutat pe colonelul Mircea Dogaru în procesul de strângere de semnături privind candidatura lui Teodor Meleșcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *