Skip to content
Politică

EXCLUSIV Cine câștigă din dezvăluirea lui Băsescu. Cine va supraviețui războiului de 30 de zile

 De-a lungul istoriei războaiele au avut diferite durate de desfășurare, de la câteva zile până la celebrul război de 100 de ani.

Campania electorală pentru prezidențialele din 2014 din România, după o săptămână destul de anostă, seamănă, începând cu luni seara, cu un adevărat război. Unul politic, în care ar fi implicați ofițeri SIE, foști directori de servicii secrete, foști oameni din cadrul fostei Securități, iar miza este, ca și în războiul clasic, câștigarea puterii supreme.

Surse de la vârful politicii din România au explicat pentru PSnews.ro cum se va desfășura și care sunt mizele acestui război declanșat de Traian Băsescu împotriva adversarilor politici ai Elenei Udrea, candidatul pe care îl susține fără niciun fel de dubiu.

Dezvăluirea legată de actualul premier Victor Ponta, conform căreia acesta a fost timp de patru ani, în perioada 1997-2001, ofițer al SIE, coroborată cu atacurile extrem de dure la adresa lui Teodor Meleșcanu sunt, în realitate, doar prima lovitură pe care Băsescu și Udrea au dat-o adversarilor politici.

Evident, nimeni nu își imaginează că actualul șef al statului se va opri aici. Pe lista neagră a lui Băsescu, ce vor fi ”dezbrăcați public”, așa cum ne-a fost promis la începutul acestei campanii prezidențiale, se regăsesc încă doi adversari importanți ai Elenei Udrea, mai exact Monica Macovei și Klaus Iohannis.

Prezidențiabilul ACL ar urmă să se împiedice definitiv în procesul cu ANI, chiar în zilele următoare, ceea ce ar lăsa cele mai mari două partide de dreaptă fără prezidențiabil.

Cu un Victor Ponta, aparent șifonat, cu un Teodor Meleșcanu discrediat, cu un Iohannis extrem de vulnerabil, Elenei Udrea pare să i se deschidă poarta Palatului Cotroceni.

Ar fi o situație fără precedent, iar PNL și PDL ar rămâne fără obiectul muncii în plină campanie electorală.

Abia atunci războiul va căpăta valența dorită de Traian Băsescu și Elena Udrea. Ar mai rămâne Monica Macovei, cea care ar urma să fie discreditată de fostul ei protector politic, Traian Băsescu. Nici nu pare la prima vedere o misiune prea grea, având în vedere că secretele Monicăi Macovei sunt foarte bine știute de actualul șef al statului.

Surse politice ne-au explicat că zilele trecute Elena Udrea a contactat mai mulți lideri importanți ai PDL, transmițându-le mai multe semnale legate de cutremurele care urmează să aibă loc pe scena politică din România și astfel să se gândească bine la ce vor face în următoarea perioadă. Într-un război, deciziile trebuiesc luate extrem de repede, așadar, liderii PDL care ar putea să o susțină pe Udrea ar trebui, rapid, să își facă calculele.

Totul se leagă cu informațiile prezentate de PSnews.ro legate de ”profețiile Elenei Udrea de la Boghiș”(n.r.: relatate chiar de lideri PDL și niciodată dezmințite).

Celebrele previziuni ale prezidențiabilul PMP din 2013 despre cum Crin Antonescu va fi lăsat pe margine în cursa prezidențială, în detrimentul lui Klaus Iohannis, au prins de mult contur. Tot la Boghis, Udrea prevestea cum Iohannis ar urma să își sfârșească parcursul și cariera politică în urma unei decizii de incompatibilitate definitivă din partea Înaltei Curți.

Citește și: EXCLUSIV Cine conduce cu adevărat destinul dreptei. Profețiile Elenei, de la Boghiș

Momentul prevestit de Udrea este tot mai aproape, iar indiciile și istoricul deciziilor Curții Supreme în spețe asemănătoare cu cea a lui Iohannis ne-ar indică faptul că Elena Udrea se pricepe la profeții politice.

Concluzia, pe scurt, ar putea fi una singură: Traian Băsescu rămâne, fără niciun echivoc, un președinte jucător, ba chiar unul cu veleități de antrenor, până în ultima zi a mandatului său. Actualul șef al statului pare chiar să fie actorul politic, care prin acțiunile sale politice, ar putea influența decisiv rezultatul prezidențialelor din acest an. Ce se întâmplă în aceste zile ne arată că Traian Băsescu pare că reușește tot ce își propune.

6 comentarii la “EXCLUSIV Cine câștigă din dezvăluirea lui Băsescu. Cine va supraviețui războiului de 30 de zile

 1. Udrea castiga alegerile doar daca pica o suta de bombe atomice peste noi, murim toti si doar ea cu chioru supravietuiesc si o alege el:))

 2. De ce ii trebuia lista cu ofiterii acoperiti ai SIE. Ei lucreaza pentru siguarnta Romaniei.
  Cui vrea sa vanda basescu lista?
  Americanilor sau rusilor?
  Daca isi negociaza libertatea dupa 22 dec. am putea deduce ca lista ajungea la americani.
  Basescu poate fi arestat pemtru inalta tradare.

 3. Basescu spera sa castige preferata lui,Udrea,insa s.ar putea sa aibe o surpriza pentru ca aceasta duduie nu reuseste sa creasca in sondaje indiferent de ce calomni aduce Basescu adversarilor ei!!

 4. a fost clar de la bun inceut ca acesta este un joc politic pentru sustinerea lui miss udrea! dar pacar ca arunca cu noroi in niste oameni fara nicio vina ca domnul Melescanu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *