EXCLUSIV Cine conduce cu adevărat destinul dreptei. Profețiile Elenei, de la Boghiș

Nu mulți oameni politici știu câte ceva despre localitatea Boghiș.

Dar oamenii din Boghiș par a ști foarte multe despre liderii politici, în special despre unii, cum ar fi Elena Udrea, despre care aceștia spun că ar deține proprietăți și active prin interpuși, în localitate. Mai mult decât atât, oamenii din Boghiș au văzut-o pe Elena Udrea în câteva rânduri, dar cu certitudine își aduc aminte de un moment din vremea când Udrea era ministru și a adunat în mica stațiune din județul Sălaj toată protipendada liderilor PDL.Surse pedeliste ne-au povestit cum actualul lider al PMP a aliniat la picioarele ei, în vremea mandatului ei de ministru, mare parte din liderii PDL din Ardeal pentru a le povesti scenariul ce avea să se întâmple la începutul anului 2014 .

Potrivit informațiilor susținute de sursele noastre, așa cum Udrea povestea la vremea respectivă colegilor săi din PDL, Crin Antonescu s-a retras din cursa pentru Cotroceni, dar și de la cârma PNL, Klaus Iohannis a devenit președintele liberalilor , iar PDL și PNL s-au unit într-o mare forță de dreapta ( n.r.: quot erat demonstrandum).

Ceea ce nu s-a întâmplat până la momentul actual, însă a fost menționat în continuarea acestei povești spuse de Elena Udrea la Sălaj, este rămânerea fără candidat liberal al noii alianțe.

Surse din PDL ne-au declarat că finalul scenariului pe care Elena Udrea l-a prezentat la acea vreme culminează cu declararea lui Klaus Iohannis incompatibil de către ANI.

Revenind la momentul zilelor noastre, se poate observa cum firul roșu al ipoteticului scenariu al Elenei Udrea a fost parcurs în totalitate de către cele două mari partide, urmând să se împlinească și profeția cu incompatibilitatea lui Iohannis, prezidențiabilul ACL.

Și astfel, revenim la întrebarea „ Cine strânge semnături pentru Monica Macovei și de ce nu e exclusă din PDL?”.

Potrivit surselor noastre, Vasile Blaga nu o exclude pe Monica Macovei din partid pentru că o ține ca și variantă de rezervă pentru candidat la prezidențiale, în cazul în care Iohannis va ieși din joc.

Pe de altă parte, George Scutaru, Marian Petrache și Dan Mihalache se bazează ca și variantă pe Teodor Meleșcanu, fiind știute legăturile strânse dintre aceștia ca vechi colegi din ApR.

În eventualitatea în care Klaus Iohannis se împiedică în drumul său spre Cotroceni, frăția de dreapta este pregătită să joace cu variantele de rezervă : fie Macovei, fie Meleșcanu, în funcție de pasiunile personale, numai că toate drumurile ce se deschid au rolul de a elibera calea candidatului preferat de președintele Băsescu: Elena Udrea.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: