Skip to content
Politică

EXCLUSIV Cine a trădat PSD și Guvernul la votul de astăzi din Parlament

Plenul Camerei Deputaților a votat astăzi OUG privind migrația aleșilor locali, aceeasta fiind respinsă de deputați. PSD- UNPC, PC și PLR și teoretic PPDD, formațiune scindată în două grupări, aveau obligația să strângă minimum 202 voturi pentru a trece acest act normativ promovat de Guvern.

Unul din deputații PDL a precizat pentru PSnews.ro că PPDD a votat aproape în unanimitate cu opoziția împotriva Guvernului, deși teoretic aceștia au un protocol de colaborare cu PSD, fiind practic un partid în arcul guvernamental.

”PPDD a votat cu noi împotriva lui Ponta, am purtat deja discuții, e foarte posibil să ni se alăture și oficial în perioada următoare. PPDD a fost practic partidul cel mai lovit de OUG. E prăpăd în teritoriu pentru cei de la PPDD, după adoptarea OUG”, a precizat un deputat democrat- liberal pentru PSnews.ro.

Din cei 13 deputați PPDD, 10 au votat împpotriva OUG-ului privind migrația, un deputat s-a abținut, iar un altul a refuzat să voteze. Un singur deputat PPDD a votat alături de partidele de la putere.

Citește și: Înfrângere dură pentru Guvern și PSD din partea opoziției pe OUG privind migrația aleșilor locali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *