Skip to content
Politică

EXCLUSIV Cine a trădat PSD și Guvernul la votul de astăzi din Parlament

" "

Plenul Camerei Deputaților a votat astăzi OUG privind migrația aleșilor locali, aceeasta fiind respinsă de deputați. PSD- UNPC, PC și PLR și teoretic PPDD, formațiune scindată în două grupări, aveau obligația să strângă minimum 202 voturi pentru a trece acest act normativ promovat de Guvern.

Unul din deputații PDL a precizat pentru PSnews.ro că PPDD a votat aproape în unanimitate cu opoziția împotriva Guvernului, deși teoretic aceștia au un protocol de colaborare cu PSD, fiind practic un partid în arcul guvernamental.

" "
" "

”PPDD a votat cu noi împotriva lui Ponta, am purtat deja discuții, e foarte posibil să ni se alăture și oficial în perioada următoare. PPDD a fost practic partidul cel mai lovit de OUG. E prăpăd în teritoriu pentru cei de la PPDD, după adoptarea OUG”, a precizat un deputat democrat- liberal pentru PSnews.ro.

Din cei 13 deputați PPDD, 10 au votat împpotriva OUG-ului privind migrația, un deputat s-a abținut, iar un altul a refuzat să voteze. Un singur deputat PPDD a votat alături de partidele de la putere.

Citește și: Înfrângere dură pentru Guvern și PSD din partea opoziției pe OUG privind migrația aleșilor locali

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *