Skip to content
Politică

EXCLUSIV Cum se va numi noul partid al lui Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin – Surse

După ce Partidul Liberal Conservator, condus de Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, printr-un comunicat de presă, că va fuziona cu Partidul Conservator condus de Daniel Constantin, subliniind faptul că „va fi o fuziune între cele două partide politice și nu o alianță”, vă prezentăm în exclusivitate numele sub care va performa partidul rezultat în urma fuziunii.

Astfel, conform surselor noastre, din fuziunea PLR-PC va rezulta ALDE, adică Alianța Liberalilor și Democraților din România.


alde plr_001

Redăm în întregime comunicatul de presă al PLR:

”Marți, 16 iunie 2015, a avut loc o ședință comună a conducerii Partidului Liberal Reformator și a Partidului Conservator pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire la fuziunea celor două partide. O comisie mixtă, formată din opt membri ai PLR și opt membri ai PC, a discutat anumite aspecte referitoare la protocolul de fuziune, statutul noului partid și programul politic al acestuia. Precizăm că va fi o fuziune între cele două partide politice și nu o alianță. Conducerea noului partid va fi asigurată de către doi copreședinți.

Membrii comisiei mixte PLR-PC au susţinut că obiectivul este de a consolida o a treia forță politică a țării, o forță etică de centru, a clasei de mijloc, a acelora care lucrează în serviciul public, a întreprinzătorilor din toate sectoarele economiei, a practicienilor profesiilor liberale, a românilor pentru care libertatea individuală este pusă cu adevărat în valoare prin asumarea activă a responsabilității pentru propriul destin, pentru soarta comunității și prosperitatea națiunii.”, se arată în comunicatul de presă al PLR remis redacției PSnews.

2 comentarii la “EXCLUSIV Cum se va numi noul partid al lui Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin – Surse

  1. Dom Tariceanu ai bolinzit? ce ai tu comun cu papusaru ala presedinte al cui ? citi oameni mai aduna caricatura aia?te faci da ris bre Taricene,asta a luat banii lu Voiculescu si acuma sa da pa linga matale ,ce nu te-ai prins?!la Cluj cica a demisionat toata filiala,ce mai ramine? praf pa toba !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *