Skip to content
Politică

EXCLUSIV – Cutremur pe scena politica. Lider marcant PSD implicat in dosarul fratilor Camataru?

Dis de dimineata am asistat la descinderi de amploare ale trupelor speciale la locuinta lui Vasile Balint, cunoscut sub numele de “Sile Camataru”, unul dintre cei mai periculosi interlopi din Romania.

Din primele informatii, se pare ca este vorba despre un nou dosar de proxenetism in care ar fi implicat Sile Camataru. Interesant este insa altceva. Descinderile au loc la doar o zi dupa ce procurorul Marian Sintion, cel care in urma cu aproximativ zece ani a instrumentat primul dosar impotriva fratilor Sile si Nutu Camataru, a facut o declaratie extrem de interesanta la CSM.

Mai exact, Sintion a amintit in fata Plenului CSM despre dosarul fratilor Camataru, facand trimitere si la numele lui Viorel Hrebenciuc, lider de marca al PSD, in prezent arestat in dosarul “Retrocedarilor”. Marian Sintion nu a fost insa foarte explicit, mentionand numele lui Hrebenciuc in contextul in care vorbea despre interventii in dosarul Camatarilor.

Iata declaratia procurorului Marian Sintion:

“Nu vreau sa par alambicat, dar sunt persoane, si o sa spun franc in fata, cum de exemplu a fost situatia cu Hrebenciuc, noi n-am putut pe Camatari sa demonstram toata situatia asta. Are legatura, pentru ca intr-o forma sau alta, pentru ca dupa aceea cand ne-am confruntat cu problematica dosarelor, cand am ajuns in instanta, am constatat ca sunt interventii care vin dincolo de uzul normal al procedurii”.

5 comentarii la “EXCLUSIV – Cutremur pe scena politica. Lider marcant PSD implicat in dosarul fratilor Camataru?

  1. Pai pe Hrebenciuc l-au saltat mai de mult, gata. Astia ce fac, nu mai au pe cine si ii iau iar la rand ??? Credeam ca e marfa proaspata, dar ce cutremur sa mai fie tot cu Hrebenciuc ?

  2. Sunt votant Ponta. Daca un PSD ist a gresit, sa mearga la inchisoare! Ponta nu-i poate supreveghea. pe toti membrii de partid. Fiecare raspude pentru faptele sale!

  3. Intr-o importanta institutie a inceput de mult timp–un fel de intrecere socialista –intre fostii conducatori cu actualii—CE DOSAR E MAI EXPLOZIV—Despre un anumit DOSAR–cu sotia lui CODRUT MARTA—prietenul lui BLEJNAR–s-a asternut praful .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *