EXCLUSIV Declarația care a ÎNGROZIT PNL-ul. Cum a oficializat Iohannis relația cu Băsescu în fața colegilor

Surse din cadrul PNL ne-au precizat astăzi în exclusivitate că actualul președinte al PNL, Klaus Iohannis, a făcut la ultima ședință a conducerii PNL o declarație mai mult decât uluitoare.
Chiar dacă este deja mai mult decât evidentă colaborarea tacită dintre Traian Băsescu și Klaus Iohannis, legătura a fost oficializată în fața conducerii PNL de însuși președintele PNL.
”Trebuie sa intelegeti de acum incolo ca avem un singur dusman: PSD. Uitați de ceilalți, uitați de Băsescu”, este formula prin care comandantul PNL a oficializat relația cu Traian Băsescu în fața colegilor de partid, momentan în spatele ușilor închise.
Conform mai multor lideri ai PNL prezenți în sală, până și cei mai apropiați oameni ai lui Iohannis au fost stupefiați de afirmația comandatului PNL.
”S-a citit pe fața lor. Erau îngroziți de ce a spus Iohannis. Adică evident și Tase (n.r.: referindu-se la Teodor Atanasiu) sau Petrache știu de blatul cu Băsescu, dar au fost și ei extrem de uimiți că Iohannis a îndrăznit să facă o așa afirmație. Mai ales că acum reprezintă și PDL-ul. Blaga e în război cu Băsescu, iar Iohannis e mână-n mână cu Băsescu. De aia nu o să ne iasă cu fuziunea”, ne-a precizat unul din vicepreședinții PNL.
În contextul în care Iohannis a dat ordin ca Băsescu să nu mai fie atacat, ne rămâne să îi urmărim cu interes pe comunicatorii PNL, în special pe cei îngroziți la propriu de afirmația lui Iohannis din plină ședință. Vor juca aceștia după cum le-a dictat Iohannis și îl vor menaja pe actualul șef al statului? Daca da, nirvana ridicolului politic va fi performanța anului 2015 pentru PNL.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL