Skip to content
Politică

EXCLUSIV Dezvăluiri din PSD: ce s-ar fi întâmplat cu Ghiță dacă nu ar fi demisionat și cât de mult va afecta partidul excluderile de joi

Unul din liderii PSD a explicat, în exclusivitate pentru PSnews.ro, cum arată cu exactitate situația din PSD și ce părere are despre excluderile celor trei grei social- democrați, Dan Șova, Marian Vanghelie și Mircea Geoană.

Citește și: Sebastian Ghiță demisionează din PSD. Care sunt motivele

Întrebat de demisia lui Sebastian Ghiță și ce ar fi motivat acest gest al acestuia, deputatul Mădălin Voicu a precizat că ar fi fost oricum exclus din partid, dacă nu și-ar fi dat demisia.

”Daca nu s-ar fi retras cred ca ar fi trebuit sa fie exclus. Nu iau eu decizii in numele partidului ca nu sunt in CEx si nici nu sunt Victor Ponta, dar faptul ca a creat confuzie si dezordine si a fost ineficient in campanie arata ca dupa o analiza pe care unii care au avut putere de decizie au facut-o, au considerat ca ne putem lipsi cu sucees de Sebastian Ghita”, a precizat deputatul PSD, Mădălin Voicu.

Cu privire la cum interpretează gestul de excludere a celor trei lideri PSD, Marian Vanghelie, Mircea Geoană și Dan Șova, Mădălin Voicu a precizat tranșant că PSD nu se va rupe și că excluderea celor trei nu va dăuna în niciun fel partidului.

”Nu va dauna.  Ma mir ca Vanghelie, in ciuda primitivismului in comportament si in exprimare, dar fiind un om totusi de partid smecher in sensul bun al cuvantului si care e si un bun organizator, a ales ca partener un prostanac, citandu-l pe Iliescu, in persoana lui Geoana, care in perioada cat a fost presedintele PSD nu numai ca nu l-a tinut pe loc dar l-a si coborat la un nivel de unde ar trebui acum sa-l fi ridicat la un nou nivel.

Vanghelie a ales prost omul pe care sa- sustina, sa mearga cu el la brat. Sigur ca multi poate sunt nemultumiti de anumite atitudini si un comportament de multe ori confuz a lui Ponta, dar nu-l alegi pe Geoană tu Vanghelie care te pretinzi un om de partid sa il sustii, sa il promovezi si sa-l lasi sa zburde dupa ce a nenorocit partidul 4 ani de zile.

In cazul lui Sova probabil a fost o iesire emotionala pe care ar putea sa o rezolve in viitor daca doreste. La Vanghelie ma asteptam sa aiba o opinie, dar in nici un caz cu Geoana impreuna ca doi siamezi.

Daca ne luam dupa ce spune Vanghelie la nervi, sigur ca putem avea orice fel de analiza. Nu cred ca va rupe nici partidul, eu cred ca se va linisti si se va intoarce in partid, dar nu cu Mircea Geoană, că Geoană a fost supt in acest partid . Eu nu ii reprosez lui Geoana decat faptul ca nu poate fi lider, cu atat mai putin presedinte. Ii recunosc meritele in relatiile international, dar nu ca lider. El e un nihilist”, a explicat Mădălin Voicu cu privire la impactul excluderilor celor trei lideri PSD din partid.

2 comentarii la “EXCLUSIV Dezvăluiri din PSD: ce s-ar fi întâmplat cu Ghiță dacă nu ar fi demisionat și cât de mult va afecta partidul excluderile de joi

  1. Si cand te gandesti ca VICTOR PONTA –a anticipat corect rolul lui MIRCEA GEOANA—dar sa joci mereu in tabara castigatoare ( ILIESCU—CONSTANTINESCU–BASESCU–acum–IOHANNIS )–sustinut de echipa lui GUSA–e cam mult .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *