Skip to content
Politică

DOCUMENT. Denunțul depus la DNA care ar putea crea mare deranj la cel mai înalt nivel

Un denunț depus la Direcția Națională Anticorupție, în cursul zilei de vineri, ar putea crea mare deranj la cel mai înalt nivel.

Este vorba de un denunț depus de liderul PNTCD, Aurelian Pavelescu, la Direcția Națională Anticorupție. Acestea le-a făcut o plângere penală celor de la compania SC Holzindustrie Schweighofer SRL, pe care o vede responsabilă de ”marele jaf al pădurilor din România”.

Vizați de acest denunț sunt și șeful Holzindustrie Schweighofer, responsabilul acestei compania din România, precum și diplomații și oamenii politici responsabili, în viziunea PNTCD, de tăierile ilegale de pădure din România.

Citește și: Senatul îi mai dă încă o dată cu flit lui Iohannis. Proiectul de lege controversat pe care șeful statului va fi obligat acum să îl promulge

Într-un comunicat de presă remis PSnews.ro,  liderul PNȚCD, Aurelian Pavelescu, ”solicita DNA sa declanseze, de indata, cercetari penale, dispunand, totodata, masuri asiguratorii, pentru ca actiunile de taieri ilegale si de prelucrare din produse de lemn provenite din furt sa inceteze, si sa fie trasi la raspundere penala cei vinovati.”

De asemenea, țărăniștii ”solicita tuturor partidelor politice, organizatiilor neguvernamentale, intregii societati romanesti, sa se solidarizeze impotriva caracatitei Holzindustrie Schweighofer si a coruptiei de stat, prin actiuni de protest in intreaga tara.”.

Reamintim că PSnews.ro a publicat, în urmă cu câteva zile, informația potrivit căreia ministerul Mediului a decis să demareze un amplu control în cadrul companiei austriece Holzindustrie Schweighofer.

Citește și: Dovezile și informațiile care i-ar putea distruge credibilitatea lui Klaus Iohannis. Are șeful statului interese ascunse? (VIDEO)

PSnews.ro vă prezintă, în exclusivitate, și textul denunțului formulat la DNA de către liderul PNTCD împotriva Holzindustrie Schweighofer:

Interesantă este remarca din ultima pagină a denunțului și anume că ”în condițiile în care activitățile de lobby în România nu sunt reglementate, iar, în opinia mai multor specialiști, sunt de fapt interzise, ca o consecință a reglementărilor în vigoare de natură penală, vă rugăm să dispuneți dacă respectivele activități au fost realizate în cadrul legal în vigoare.”

pntcd1_001 pntcd2_001 pntcd3_001 pntcd4_001

3 comentarii la “DOCUMENT. Denunțul depus la DNA care ar putea crea mare deranj la cel mai înalt nivel

  1. Așadar toate partidele jos…nimeni nu vă.ne repreyintă dar sus Pavelescu și PNȚCD-ul căci și noi prin legea Lupu am pus suficientă dinamită țării și „oamenilor muncii”!!!??? Așa încât ar fi cayul ca noi să revenim la putere căci ayi mâine-am pierdut și sediul- nu mai avem partidul istoric în vorbe nu și în fapte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *