Skip to content
Politică

EXCLUSIV Ecaterina Andronescu încearcă să pună batista pe ţambal în războiul ce mocneşte în PSD. Ce spune despre Oprea şi coaliţie

Senatorul Ecaterina Andronescu (preşedintele PSD Bucureşti) încearcă să pună batista pe ţambal în războiul ce mocneşte în Partidul Social-Democrat. Ce spune despre liderul UNPR, Gabriel Oprea, şi coaliţia de guvernare.

Contactată, joi seară, de PSnews.ro, Ecaterina Andronescu s-a arătat sceptică în legătură cu potenţialul distructiv al recentelor declaraţii făcute de secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu.

“Nu mi se pare că a reacţionat împotriva domnului Oprea. O dată. Iar domnul Oprea a făcut o declaraţie care arată deschiderea spre dialog, ceea ce nu ai cum să nu apreciezi. De ce să critici? Orice dialog, de cele mai multe ori, rezolvă probleme, identifică soluţii. Deci eu întotdeauna, personal (şi poate şi prin profesiunea mea de dascăl), sunt foarte deschisă dialogului şi îi apreciez pe toţi cei care gândesc la fel”, a declarat Andronescu.

Totodată, ea s-a arătat prudentă în legătură cu informaţiile apărute în presă, privind posibile negocieri UNPR-PNL-Iohannis privind formarea unui nou guvern.

“Nu ştiu şi nici nu vreau să comentez lucrurile despre care nu am niciun fel de informaţii şi care nu au, din punctul meu de vedere, credibilitate ca să fiu nevoită să le comentez”, a subliniat senatorul.

Liderul PSD-ist a ţinut să-şi exprime încrederea în Gabriel Oprea, pentru că “întotdeauna s-a ţinut de cuvânt”.

“Eu am foarte multă încredere în domnul viceprim-ministru, pentru că, într-adevăr, întotdeauna s-a ţinut de cuvânt: nu pleacă din guverrnul din care face parte. Şi, ca urmare, nu cred că acesta este sfârşitul coaliţiei”, a conchis Andronescu.

2 comentarii la “EXCLUSIV Ecaterina Andronescu încearcă să pună batista pe ţambal în războiul ce mocneşte în PSD. Ce spune despre Oprea şi coaliţie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *