Skip to content
Politică

EXCLUSIV Elena Udrea la interviurile video PSnews.ro. Dezvăluiri în premieră. VIDEO

Așa cum am promis, debutul interviurilor PSnews.ro este unul în forță și vă propunem o discuție cu unul dintre politicienii care au ținut în ultimii ani zilnic capul de afiș al publicațiilor.

Citește și: „… despre România, cu Laura Chiriac”, noul proiect video, marca PSnews.ro

Astfel, președintele PMP, Elena Udrea este primul invitat al emisiunii „…despre România, cu Laura Chiriac”, interviu ce va fi publicat, în integralitate lui, miercuri.

Elena Udrea a vorbit, în exclusivitate pentru PSnews.ro, despre cazurile de corupție în care îi este vehiculat numele, despre renunțarea la șefia PMP și raporturile pe care fostul Președinte Traian Băsescu le va avea cu această formațiune politică.

De asemenea, Elena Udrea a dezvăluit în premieră care sunt condițiile impuse pentru susținerea moțiunii de cenzură promisă de PNL, dacă partidul pe care încă îl conduce va intra la Guvernare alături de liberali și cum le răspunde celor care invocă o colaborare secretă a PMP cu Marian Vanghelie.

Elena Udrea nu a ocolit nici subiectul sensibil legat de celebrul filaj de la Paris la care a fost supusă, alături de fosta șefă DIICOT, Alina Bica. Pornind de la acest eveniment, unde reclamă că i-ar fi fost încălcate drepturile la intimitate,  Elena Udrea explică ce poziție va adopta față de controversata lege Big Brother.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *