Skip to content
Politică

EXCLUSIV FOTO – PSD forțează pe ultima sută de metri

Deși campania electorală s-a încheiat în urmă cu două zile, Partidul Social Democrat continuă să trimită mesaje de mobilizare electorală.

Reprezentanții PSD continuă să trimisă SMS-uri susținătorilor și în ziua votului semnate de candidatul Alianței PSD-PC-UNPR, Victor Ponta.

Nu este pentru prima oară când astfel de mesaje ajung la alegători, acest lucru s-a întâmplat frecvent în ultima săptămână, cel puțin din partea PSD. Alegerile s-au desfășurat destul de intens pe ultima sută de metri, partidele apelând la tot felul de tertipuri, inclusiv în ziua votului când au fost sesizate mai multe tentative de corupere a alegătorilor sau mituirea acestora, potrivit sesizărilor raportate de BEC.

io

2 comentarii la “EXCLUSIV FOTO – PSD forțează pe ultima sută de metri

  1. Eu tot nu inteleg, atata timp cat retelele de socializare gem de mesaje de campanie electorala si nimeni nu se ataca, sms-ul ce are ??? Pe online se publica inclusiv exit-poll-uri, care-i treaba cu sms-urile de mobilizare ???

  2. Eu am primit doar de la ceilalti, si sms si telefon, dar nu am facut caz. Nici macar nu aveam dovada ca nu sunt intoxicari. Este un mod ieftin de a deturna votul. Sau poate sta Ponta undeva si da mesaje??? :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *