Skip to content
Politică

EXCLUSIV FOTO/VIDEO – Fost prim-ministru PNL, cu Rolex la mână, apostrofat de cetățeni în plină campanie

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale se apropie de sfârșit. Liderii partidelor politice mai au doar câteva zile la dispoziție să facă băi de mulțime și să convingă electoratul să pună ștampila de vot pe candidatul care ”trebuie”.

Liderii PNL, printre care și fostul prim-ministru Petre Roman, au făcut marți o vizită în Ploiești. Pe tot parcursul vizitei, fostul premier al României, Petre Roman, a fost însoțit de preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca.

Deși fac băi de mulțime cu oameni de toate vârstele și, în general, cu venituri sub medie, politicienii nu renunță la accesoriile de lux.

Petre Roman s-a afișat în fața electoratului din Ploiești cu un ceas de lux Rolex la mână a cărui valoare este de peste 8.500 de euro (foto). Cu ceasul Rolex la mână, Petre Roman a fost apostrofat de un bătrân care îl acuză pe fostul premier PNL că a dat rafinăria Astra Ploiești omului de afaceri Ioan Niculae care a închis-o și a făcut-o ”morman de fier vechi”. Bărbatul îi explicat lui Petre Roman că rafinăria avea pe atunci aproximativ 2.000 de angajați.

După cum se poate observa în filmuleț, Roman încearcă să nege și spune că nu își amintește, însă bărbatul insistă, fiind foarte sigur pe el că l-a primit personal pe Ioan Niculae.

petre roman

an3

 

roman2

 

roman

 

 

 

 

3 comentarii la “EXCLUSIV FOTO/VIDEO – Fost prim-ministru PNL, cu Rolex la mână, apostrofat de cetățeni în plină campanie

  1. Apropo, privatizarile facute de banditul asta iliesco-basist, cand vor fi luate la cercetat ??? Ca de acolo a inceput devalizarea tarii asteia ! MEBO, cuponiadele, una, alta… Si noi stam in drum de un Rolex ??? Poate se mai gandeste cineva si la prima mineriada, nu numai la a doua, zic si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *