Skip to content
Politică

EXCLUSIV UPDATE/ Reacția PNL. Fraudă de proporții în Calafat sub comanda PNL. ÎNREGISTRARE AUDIO

UPDATE: Contactată de reporterul PSnews.ro, Alina Gorghiu, purtătorul de cuvânt al PNL, a declarat că este un „tertip al adversarilor”; afirmând că oricine poate suna prezentându-se ca fiind de la Guvern și îndemnând oamenii să voteze cu Ponta.

„Oricine poate suna să spune că e de la Guvern. Părerea mea este că primarul nu face campanie, ci este un tertip al adversarilor”, a precizat Gorghiu.

Pe adresa de email a redacției am fost sesizați cu privire la modalitatea pe care primarul Municipiului Calafat, liberalul Guță Mircea Marinel, a decis să o folosească în favoarea prezidențiabilului ACL, Klaus Iohannis.

Am sunat la numărul de telefon 0351.884.498 la care ne-a răspuns o domnișoară. Foarte amabilă, aceasta ne-a transmis mesajul primarului Guță Mircea: ”V-am sunat din partea Consiliului Local Calafat. V-aș ruga să veniți la vot și să îl susțineți pe canidatul PNL, Klaus Iohannis (n.r.: probabil a uitat că este de fapt candidatul ACL, dar ce mai contează PDL în această situație?). Vă așteptăm la secția de vot.”

Întrebată dacă este un mesaj pe care îl transmite primarul Municipiului Calafat, aceasta a răspuns fără ezitare că da.
Ascultați înregistrarea cu reprezentanta primarului din Calafat, Guță Mircea Marinel.

Acest ales local al PNL încalcă astfel flagrant legislația, având în vedere că nu este permisă campania electorală în ziua votului.

Din informațiile noastre, adversarii politici s-au pus deja în mișare și au făcut sesizări la Biroul Electoral Județean și respectiv la Poliție.

Ascultă convorbirea cu asistenta primarului din Calafat:

1 comentariu la “EXCLUSIV UPDATE/ Reacția PNL. Fraudă de proporții în Calafat sub comanda PNL. ÎNREGISTRARE AUDIO

  1. Ce sa faca si madam Gorghiu, daca nu ce stie. Adica isi apara si ea penalii, ca intotdeauna. Dand vina pe cine-i pica mai bine. Eu cred ca nici Uioreanu nu era el, era un admirator de-al lui ! Ce bine li s-a potrivit astora basismul ! Parca toti s-au trezit peste noapte cu nasul in suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *