Skip to content
Politică

EXCLUSIV Grațiela Gavrilescu, despre înscrierea lui Victor Ponta în ALDE: „Doamne ferește…”

Ministrul Mediului și vicepreședintele ALDE, Grațiela Gavrilescu, a comentat în exclusivitate pentru PSnews.ro ipoteza lansată aseară de analistul politic Cozmin Gușă, conform căreia premierul Victor Ponta ar urma să părăsească PSD pentru o înscriere în ALDE.

Citește și: Cozmin Gușă lansează o ipoteză bombă: Cum s-ar putea răzbuna Ponta pe Dragnea

Astfel, Grațiela Gavrilescu a infirmat zvonurile spunând că sunt doar manipulări politice: „Doamne ferește, nu cunosc așa ceva! Deci multe supoziții sunt lansate în ultima vreme și multe manipulări se poartă înclusiv în politică.

De asemenea, Gavrilescu a comentat o altă declarație a lui Cozmin Gușă potrivit căreia lui Liviu Dragnea i-ar fi frică de un asemenea scenariu. „Frica lui Dragnea este că pisica numită ALDE să fie refugiul lui Ponta.”, a spus Cozmin Gușă.

Eu în general nu sunt atentă la lucrurile acestea, mi se par lucruri care se întâmplă la un moment dat în viața politică și în jocul politic pentru că trebuie să se mai uite anumite lucruri, deci nu mi se pare la ora actuală și nici nu este oportună discuția și nici lansarea unor astfel de lucruri cred că total neadevărate și nefondate. Eu nu am cunoștință de lucrul acesta și bineînțeles că nici nu pot să spun da sau nu.”, a conchis vicepreședintele ALDE, Grațiela Gavrilescu.

5 comentarii la “EXCLUSIV Grațiela Gavrilescu, despre înscrierea lui Victor Ponta în ALDE: „Doamne ferește…”

  1. La acest moment nu avem ce sa comentam, deoarece nu vorbim de o stire, ci de un zvon aruncat pe piata pentru a crea tensiune, mai ales ca se apropia Congresul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *