Skip to content
Politică

EXCLUSIV Nouă lovitură pentru liberali. Încă un lider important părăsește PNL și trece la Tăriceanu

Haosul din PNL continuă, chiar în prag de campanie electorală. În cursul zilei de luni încă un important lider al PNL din teritoriu a decis să părăsească partidul și să îl susțină pe Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidențiale din acest an.

Viceprimarul Brașovului și lider al PNL- filiala municipală din acest județ, Adrian Atomei, a dezvăluit în exclusivitate pentru PSnews.ro că a decis să părăsească PNL și să se înscrie în Partidul Liberal Reformator condus de Tăriceanu. Această decizie a fost luat ca urmare a nemulțumirii față de situația din cadrul filialeli liberale în care a activat, dar și din cauza faptului că nu a fost în niciun fel convins de prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis.

”În primul rând consider că modul cum domnul Căncescu (n.r.: Aristotel Căncescu- președinte al PNL Brașov) este cea a pumnului în gură. Conduce partidul mai mult ca pe un SRL și nu a lăsat organizația PNL Brașov să crească.

În al doilea rând, am încercat din răsputeri să cred în candidatura domnului Iohannis, dar nu m-a convins. Nu pot merge mai departe și să îi susțin candidatura acestuia și de aceea am luat această decizie”, a explicat viceprimarul municipiului Brașov, Adrian Atomei, pentru PSnews.ro.

4 comentarii la “EXCLUSIV Nouă lovitură pentru liberali. Încă un lider important părăsește PNL și trece la Tăriceanu

    1. Bine, pentru unii, lideri importanti nu sunt decat Frunzaverde, Gigi Becali, Tudor Barbu, Pocora, Calimente, Petrache, Busoi, nevasta, fina, neamtul…. Restul au fost considerati pleava. Tariceanu, Chitoiu, Gerea, Stroe, David, … Chiar si Diaconu… Acum, sa vedem ce va zice si electoratul ! Ca ultima data cetatenii au spus ca Diaconu singur e aproape jumatate din tot PNL-ul asta „remaniat” la un loc !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *