Skip to content
Sport

EXCLUSIV Interviu Stilistul Adina Buzatu, sfaturi cheie pentru ținuta de Revelion

Noaptea trecerii dintre ani este o noapte importantă pentru fiecare dintre noi, iar ținuta este elementul cheie care dă strălucire acestei nopți speciale.

Psnews.ro a luat legătura cu unul dintre cei mai în vogă stiliști, Adina Buzatu.

Adina Buzatu ne-a oferit sfaturi prețioase cu privire la ce ar putea îmbrăca bărbaților din spectrul politic, pentru a arăta impecabil, în noaptea trecerii dintre ani.

1. Ce recomandați domnilor din sfera politică să îmbrace în noaptea de Revelion?

“La fel ca în cazul bărbaților din afara sferei politice, și politicienii își vor adapta ținuta în funcție de locul unde aleg să își petreacă noaptea dintre ani. Dacă e vorba de un restaurant elegant atunci ținuta va fi black-tie. Smocking din stofă fină de lână sau catifea, cămașă albă de ceremonie și cravată sau papion. În cazul politicienilor, mai ales, pentru că aceștia poartă cravată aproape în fiecare zi, sfatul meu este să aleagă papionul.
Dacă petrecerea va fi relaxată, între prieteni, atunci le recomand să poarte sacou și pantaloni separate, cămașă de bună calitate într-o culoare care să îi avantajeze și pantofi clasici care pot fi maron, coniac, gri, bordeou, în funcție de cromatica ținutei.”, recomandă Adina Buzatu.
2. Ce considerați că ar fi potrivit să poarte președintele Klaus Iohannis în noaptea trecerii dintre ani? (sfaturi)

“Și în cazul domnului președinte, ținuta va fi aleasă în fucție de dress-cod-ul evenimentului la care participă. Cea mai elegantă variantă vestimentară pentru un bărbat a fost și va rămâne smocking-ul, cu precizarea că acesta ar trebui să fie croit bine, să urmărească elegant linia corpului, fără a fi prea strâmt, dar nici prea larg, pentru a evita aspectul neglijent.”, sfătuiește stilistul.

Iată câteva sugestii:

SGO_4868 SGO_4916 SGO_5286 SGO_5322 SGO_5392 SGO_5329

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *