Skip to content
Politică

EXCLUSIV Interviurile video PSnews.ro. Cătălin Ivan vorbește despre cine ar trebui să se teamă de justiție în PSD

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan este invitatul proiectului video PSnews.ro  din această săptămână, în cadrul emisiunii „…despre România, cu Laura Chiriac”.

Săptămâna trecută invitatul nostru a fost Mircea Geoană, fostul lider al social- democraților, iar acum vă propunem un dialog cu o persoană care reprezintă un pol de putere în interiorul PSD, ce și-a anunțat deja candidatura pentru șefia partidului, Cătălin Ivan.

Interviul video cu Cătălin Ivan va fi publicat, în integralitatea lui, marți.

Europarlamentarul PSD a vorbit în cadrul interviului video PSnews.ro despre candidatura la președinția partidului, despre viitorul PSD și a explicat planurile sale privind cariera politică.

Cătălin Ivan a comentat și subiectul actual ce a zguduit scena politică prin dezvăluirile făcute de fostul președinte al PMP, Elena Udrea, și dacă în PSD se teme cineva de tăvălugul din justiție.

Totodată, europarlamentarul Cătălin Ivan a discutat în cadrul acestui interviu video și despre tema baronilor social- democrați, subiect ce a fost des invocat în campania electorală din noiembrie anul trecut.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *