Skip to content
Politică

EXCLUSIV – Iohannis NU va fi declarat incompatibil joi. Vedeti cine sunt judecatorii de care depinde candidatul ACL

Zbuciumul liderului PNL Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, se va mai prelungi pentru cateva saptamani.

Dupa cum se stie deja, Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis cererea Agentiei Nationale de Integritate, care a solicitat ca procesul de incompatibilitate care il priveste pe primarul Sibiului sa se judece mai repede. In aceste conditii, primul termen a fost fixat pentru joi, 25 septembrie 2014.

Colegii si sustinatorii lui Klaus Iohannis pot sa stea insa linistiti. Candidatul ACL nu va fi declarat incompatibil la termenul de joi. Asta pentru ca nu se va da niciun verdict maine.

Reprezentantii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au explicat ca in 25 septembrie se va analiza admisibilitatea recursului ANI. Ulterior, la un alt termen, se va analiza raportul ANI si abia apoi va incepe discutia pe recurs. Asadar, procesul sa va incheia dupa cel putin doua termene.

Altfel, dosarul lui Iohannis va fi judecat de un complet format din judecatorii Cezar Hincu, Zoita Milasan si Viorica Trestianu.

Citește și: Ce spune Iohannis despre procesul cu ANI

Citește și: PRIMA reacție a PNL după ce Iohannis a primit termen în dosarul cu ANI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *