EXCLUSIV Klaus Johannis nu grațiază condamnații, dar se sprijină pe ei în campanie!

Candidatul ACL pentru președinția României, Klauss Johannis, „Tace și le face!”. Despre gafe este vorba.

Aflat, ieri la Târgovişte, Johannis a avut o întâlnire de taină într-o instituţie publică și anume primăria municipiului, întâlnire păzită de poliţia locală, la care a discutat, printre alţii, şi cu fostul primar al municipiului Gabriel Boriga, ales 2 mandate din partea PDL. 

Boriga este nimeni altul decât primarul condamnat definitiv la o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani, cu suspendare pentru abuz în serviciu contra intereselor publice. Instanţa a stabilit şi că prin infracțiunile comise, bugetului local al municipiului Târgovişte i s-a creat o pagubă de 4 miliarde de lei vechi care trebuie recuperaţi. Sumă reprezintă cumpărarea supraevaluată a unor echipamente de joacă pentru amenajarea spaţiilor de agrement şi distracţie destinate copiilor din Târgovişte.

boriga

Într-un asemenea loc de joacă, cumpărat pe bani mulţi, un copil de 6 ani şi-a pierdut viaţă în 2009,  după ce un leagăn care nu era amplasat corespunzător a căzut peste el. Doar că, la nivelul consiliului local controlat, încă, de Boriga prin consilierii PDL, ajutaţi la vot de PSD, CJ Dâmbovița a refuzat să se constituie parte civilă în recuperarea uriaşului prejudiciu. 

Şi pentru că un condamnat nu era de ajuns, Johannis s-a mândrit la Târgovişte cu încă unul.

De data aceasta din tabara PNL. Dragoş Paraschiv, cel mai nou membru al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, singurul consilier judeţean din România validat în condiţiile în care are o condamnare de 8 luni cu suspendare pentru că  a condus beat pe drumurile publice. Paraschiv a avut un loc de cinste pe scena organizată la Târgovişte la întâlnirea cu electoratul, de unde putem presupune că liberalii se mândresc cu aşa personaje.

Presa locală l-a întrebat pe Klaus Johannis despre criteriile de moralitate din partid, dar acesta a refuzat să răspundă unor astfel de întrebări. A declarat, însă, la un post public că dacă va ajunge preşedinte nu va graţia nici un condamnat corupt. Până atunci umblă în campanie electorală alături de ei!

paraschiv pe scena1

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL